rätt så besvärligt

Njaa, nu är det lite tufft. Är inte alls glad, fu. Igår var jag till gymmet med mammsen efter träningen, rätt skönt.
Idag i skolan hade jag veckan andra jobbiga dag, 8-3 bara läsämnen. Ikväll har jag haft träning och föräldrar/spelarmöte. Blir möjligen Gothia cup nästa år, tjo!

Stackare som bara får egopix


en äggmacka och så är allting bra

Onsdag, så härligt. I skolan hände nada och nu har jag träning. Livet känns ganska enformigt. Ikväll ska jag ta en fet dusch och göra läxor.


hon kommer med solsken till oss. vem hon?

Sitter på busshållsplatsen med Maja och Nylund. Hade skolfoto idag och jag hoppas det blev bra! Annars då? Nä inte så mycket.

Work of art


lite blåsigt med annars bra

Skolveckan slut, den har gått bra ändå! Idag hade vi triathlon på gympan, var faktiskt ganska skoj men blev mer blöt när jag cyklade tillbaka till skolan än när jag badade. 
Ikväll tjejmiddag hos Linnéa och imorrn drar jag till Finland på dubbelmatch, kommer hem på söndag :)
 
Från födelsedan, hittade ingen annan 

träningstaggad

Asså jag är så SJUKT taggad på träningen! Vill ha sixpack och framför allt, MÅ BRA! Var ut och joggade idag och det gick hur bra som helst, 5-6 km är typ standard nu. Och på hösten är det så jäkla härligt att springa, inte så varmt utan svalt och skönt.
 
Källa: http://www.finest.se/userBlog/?uid=3059&beid=2138309
 
Källa: http://www.finest.se/userBlog/?uid=3059&beid=2138309
 
Källa: http://isabellaolofssondesouza.spotlife.se/2012/05/15/nu-ar-det-dags/
 
Källa: http://www.fitforlifesolutions.com/strong-is-the-new-skinny/

Första dagen

Första dagen i skolan, yey. Nej men det var rätt så kul faktiskt, kul att se alla igen!
Nu sitter jag och chillar hos Linn med brudsen. Ikväll tänkte jag ta en jogg.
Har btw börjat min sockerstrejk så äter så gott som inget socker, vill orka med skolan så det är därför, ifall nån undrar.

Lite hemskt hur mycket jag förändrats. Första bilden från i höstas/vintras och andra från imorse..


shopping

Vinröda byxor, Hollister
 
JC
 
Hollister
 
Hollister
 
Hollister
 
Björn Borg
 
Hollister
 
+ Björn Borg trosor och en skolväska, också den från Björn Borg

vemodigt

Sista dagen på sommarlovet, känns rätt så tufft ändå. Har absolut inte problem med att gå i skolan men alla älskar väll sommarlov. Det känns ändå som om det var hur länge sen som helst jag stod och sjöng den blomstertid nu kommer. Sommarn har varit bra, väldigt bra.
Gårdagen var nog en perfekt avslutning på sommarn, först på dagen var jag med Maja och Nylund, sen åt vi kräftor och sen kollade jag Hungergames med familjen. Kan nog inte komma på en så jätte mycket skönare dag :)
Nu i denna stund ska jag dra ut och jogga och ikväll träning.

 


såhäääär bra

Dagen i Stockholm med mamma var verkligen toppen. Hittade massa fint, är jättenöjd! Bilder kommer......... Haha, ofta ni gick på det!? Nej men ska verkligen försöka.
Nu ska jag tutti och imorrn skulle jag träffa Minna gull :)

My sweetheartslite äckligalådan stuket

Dagens ris går till blogg.se appen. Typ picknickinlägget, hur fult blev inte det. Min stora plan var ju att kunna blogga från mobilen för jag är aldrig på datorn. Fy vad jag är bitter men ack vad det är sant!
Var kulturnatten ikväll med några kompisar och så hade jag ju träning som faktiskt gick ganska dåligt, eller den dög väll. Ungefär vad som hänt idag, imorgon drar jag till Sverige med mammsen :)
Sorry men ni får en egopic..


last weekend of freedom

Skrev rubriken på engelska eftersom jag har så många internationella läsare. Sluta vara så rolig!
Ska just dra på träning och sen ska jag ta en lång skön dusch, resten av dagen är oplanerad. Får se om jag orkar hitta på något skoj. Måste dra nu, ingen bild tyvärr..


picknick

Gårdagskvällen spenderades hos Rebecka med mina fina vänner. Vi kollade Breaking Dawn, kanske världens bästa film :)
Just nu är jag på picknick med Emma och sen ikväll har jag träning.


nära döden upplevelse

Tro inte att jag har blivit värsta storbloggaren nu, nej nej. Vill bara inte att bloggen ska se så död och tom ut, för den ser verkligen ut så om man bara har ett inlägg.
Var just ute på en jogg, 5.7 km. Efter 2-3 trodde jag att jag skulle dö och visste knappt hur jag skulle ta mig hem.. Hade nästan fått upp min vanliga form före födelsedagen men åt sönder mig hihi. Det var gott i alla fall. Nu tar jag nya tag, sixpack här kommer jag! 
Jag har faktiskt ett supertips till alla er hurtiga joggare, Nike+ Running, en app som kollar hur lång du springer, hur snabbt och kalorier och sånt. 
Ikväll tror jag vi skulle kolla film hos nån, får se.
 
gammal

kommer aldrig hålla

Jag borde så INTE skaffa blogg för jag vet hur mycket det inte kommer att hålla. Men i brist på saker att göra fick det i alla fall bli så. Hoppas jag får mer än två läsare som jag hade på förra bloggen.. Här är en kort presentation:
Jo, jag heter Vilma Danielsson och är 14 år. Bor på Åland med min familj och så fritiden spela jag fotboll och är med kompisar. Jag har sex bästa vänner som jag älskar mer än allt annat (eller familjen är ju liksom top top men ni fattar!), de heter Maja, Channa, Linnéa, Rebecka, Minna och Linn. Dom spenderar jag mesta del av min fritid med, sen har jag också två Emmor som ligger varmt om hjärtat. Ungefär så invecklad är jag, här kommer två bilder från igår när jag hade min födelsedagsmiddag.
 
Jag och min älskade mamma♥
 
 
Och mina finfina vänner, så underbara.

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0