tillägnat en vän

Dan före 2013 börjar, fattar inte hur snabbt det har gått!! 2012 har jag gjort så många roliga saker och fått många nya vänner och kommit mina äldre vänner nämnare. Men på samma gång har det varit det värsta året i mitt liv. Det är också bra på ett sätt för då förstår man vad som verkligen är viktigt och hur mån man ska vara om sina vänner och sin familj, verkligen ta vara på de fina stunderna. Småsaker är bara en oviktig detalj och det blir det stora hela som man måste tänka på och försöka göra det bästa av. Man märker vilka fina människor man har runt sig, de som alltid finns där♥ 
Oj, fick sån fart mitt i allt! Men i alla fall så har jag bara myst de senaste dagarna för mig själv och med mina vänner. Hoppas ni alla (10st) som läser får ett bra slut på 2012 och en ännu bättre början på 2013!


strålande jul

Ligger i soffan (vilket jag har gjort i 3 dagar nu) och har det så sjukt skönt! Älskar julen, och min jul har varit underbart mysig. Har ätit (för mycket), varit med familjen, kollat Gossip Girl, öppnat paket och ätit lite till.
Nu kollar jag Friends och försöker bli frisk, jag är ju sjuk hela tiden :(


mycket bra

Har haft en toppenvecka verkligen! I torsdags hade vi Lucia i skolan och jag fick den stora äran att vara ljusets drottning. Det var verkligen så roligt och jag skulle vilja göra det igen, många gånger om! :)
Igår hängde jag med mina kära Soaré gangsters, vi pratade och spelade poker, väldigt trevlig kväll!!
Nu har jag varit på stan med mammsen och ikväll ska vi sova hos Becka med tjejerna.

Bilderna är tagna från alla håll och kanter, hoppas det är okej! (säg till bara annars)


en vanlig dag

Har haft en helt bra dag hittills, skolar var helt superskön och efter den var jag till stan med Linnéa och gjorde lite ärenden och fikade på Havtorn, vardagsmys! Ikväll ska jag chilla helt crazy, får inte fara på träning för blir typ svimfärdig så fort jag ställer mig upp..

Bilder från idag och igår


dan före dan före dan före dan...... före dopparedan

Börjar få riktig julkänsla, helt jättemycket och det är superkul! Älskar julen, äta och sova, finns det nått bättre. Håller faktiskt för tillfället på att baka PEPPARKAKOOOOOR :) Oj, autokorekt... Orkar inte ändra, ser ju ganska festligt ut.
Idag har jag bara tagit hand om mig själv, tror jag duschade och fixade i två timmar. Målade till och med fossingarna så nu känner jag mig riktigt fin!
Och en sak till, är det bara för mig som blogg.se appen krånglar?
 
 

RSS 2.0