ny vecka, inga möjligheter

Börjar med en positiv rubrik såhär på kvällskanten, antagligen för att jag borde läsa historialäxan och svenskaprov. Nej ska faktiskt ta och göra det nu! Hade en mysig kväll hos Channa i lördags, annars har inte så mycket annat hänt. Ville bara hålla bloggen liiite levande :)

Två egosar


Nov. 18, 2012

Igår va jag till Sverige med mammsen, fick inte så mycket men väldigt väldigt fina saker med mig hem! Imorse va jag till kyrkan och nu har jag just kommit hem från träning. Riktigt kul var den så nu är humöret på topp :)
Och i fredags var jag på Breaking Dawn, bästa bästa bästa filmen någonsin (jag är en sååån Twilight nörd). Lyckan är fullständig!

Blandad kompott av bilder


Nov. 12, 2012

Denna måndag har väll funkat, dock har den varit rätt så värdelös. Håller på och äter mellis, ska snart på träning och ikväll ska jag packa och plugga biologi. Toppen eller? Nej nu, sluta vara emo.

Sommar...


det går bra nu

Alltså helt otroligt men just nu är det så gott som skitbra! Fick brev från fotbollsförbundet att jag kallad till regionslägret. Ni fattar nog inte vad det är men i alla fall om man blir kallad dit är det bra, så jag är glad! Skolan har gått bra, har bara biologiprov kvar sen typ prov först i januari, TJOHO.
Imorgon är det fredag och det är ju inte heller helt fel.
Med vänliga hälsningaren riktig glad brutta :)


RSS 2.0