1 underbart år

Idag är det en väldigt speciell dag. DET ÄR SÖNDAG!!! Det händer bara en gång i veckan och det är vilodagen och allt, riktigt roligt!
Nej, det jag tänkte säga före jag börja glida in i fel fil var att idag är det 1 år sen första tjejmiddagen med mina bruds. Det har verkligen varit en underbart roligt år och jag tycker om er helt otroligt mycket!
 

pigg och kry

Var hemma hela veckan från skolan men nu är jag äntligen frisk yippie! Idag har jag softat med Linn och Linnéa och träffade Isak, Viktor och Samuel en stund också. Nu ska jag käka middag på Diablo och sen ska vi fira min kära Channa som fyller år idag! :)

Köpte ett par jeans från ZicZac också, Doctor Denim. Sitter som en smäck!


alla vi som är så grymma att vi har över 5 läsare säg WEHOO

Wehoooo!! Var till skolan idag men började må skit så jag tänkte nästan bege mig hem men kämpande mig igenom dagen. Chillade lite med Isak och Viktor efter skolan, sen for jag hem och typ dog i soffan. Nu har jag återuppstått så ska ta och läsa samhälla..


Sep. 24, 2012

Imorgon ska jag nog tillbaka till skolan efter 2,5 veckors sjuklighet. Hoppas att jag inte ligger alldeles för mycket efter..
Idag har jag pluggat lite samhälla (dock inte nära tillräckligt ännu) och kvällen kommer bestå av mera plugg och en dusch :)


heliga helgen

Söndag igen, men det gör inte så mycket. Längtar tillbaka till skolan efter mina lite mer än 2 sjuka veckor.. Helgen har i alla fall varit väldigt bra! I lördags var det middag hos Rebecka med tjejorna, alltid lika roligt! Och idag fixade vi överraskning till henne med massa filtar och kuddar, frukt, godis och tårta, super mysigt :)


en dag äldre än igår

Idag fyller en mycket viktig person år. Det är ingen mindre än min bästa vän Rebecka! Har känt henne nästan hela livet men känt henne på riktigt i ungefär ett år. Du är en underbar tjej och jag älskar dig megamycket!! Grattis fina du♥
 

emoinlägg nummer 5

Egentligen har jag inget speciellt att skriva, men tänkte att jag gör ett inlägg ändå.Fortfarande sjuk, ni fattar inte hur mycket jag längtar efter skolan!? Och fotboll och mina kompisar... kan hålla på i en evighet. Annars består dagarna av att jag kollar serier, liksom när man inte har ett eget liv får man ju sätta sig in i nån annans ;)
 
Omg, vilken brunis.. Har ungefär samma färg som nyfallen snö just nu..

fuuuu

Nu är jag på riktigt trött på dethär. Om jag inte blir friskt snart, gaaah!
Annars består mitt liv av serier och mat. Var till läkaren idag igen och tog blodtryck (vilket var jättelågt) och imorgon ska jag dit och ta blodvärden och sånt.. Snälla säg att det bara är ett långvarigt virus och INTE körtelfeber :(

Bakade pizza med familjen här om dagen, myspys


too cool for school

1 vecka feber idag, weoo! Är på riktigt trött på denhär skiten nu. Vill bli friskt och träna och va med kompisar men nej, det enda jag kan göra är att kolla dh hela dagarna.
Har match imorgon men den kan jag ju inte spela. Hoppas jag inte måste ligga inne hela helgen!
 
 

to be somebody, you have to.. eat somebody

Visste inte vad jag skulle ha som rubrik så jag drog till med ett engelskt citat, nej vilken härmapa jag är :(
Mår förövrigt sämst, tror jag har feber men jag vet inte riktigt. Ska försöka göra läxor nu så adios.


desperate

For aldrig till Finland, blev sjuk så låg hemma hela helgen. Var till skolan idag men mår inte så himla bra, får se hur detta artar sig. Nu ska jag kolla på dh, den ultimata serien!!!


trött, sliten, bedrövad, down.. behöver jag säga mera?

Usch, är värsta down just nu. Veckan är slut och ikväll far jag till Finland och spelar fotboll, just nu har jag ingen ork till det. Ska alldeles just till Minna på tjejmiddag, så jag kommer helt säkert bli glad då, dom är ju underbara så hur kan man inte bli glad? Happy helg.

På Minnas födlare :)


kulturell anda

Sitter i bibban, har finska nu. Idag ska jag skriva in mig till konfalägret, hoppas jag får alla min lovely vänner i mitt läger. Sen träääning!


plugga, äta, träna, äta, duscha, sova, vakna

Mitt liv är otroligt enformigt nu för tiden. Inte för att jag har nått emot det egentligen men det skulle ju vara kul med lite variation!
Idag har jag vart i skolan (det trodde du inte!!!), sen for jag på träning och efter kände jag att jag hade krafter kvar så jag for till gymmet! Gryyyymt


bra

Helgen har hittills varit riktigt bra! Sov hos Emma med några till igår, supermysigt! Och idag har jag vart på middag till Linnvännen med mina girls. Avrundade kvällen hos Channa och nu är det dags att sova. Imorgon ska jag till Sverige på konfirmation.


RSS 2.0