Då, nu och sen

Fyra dagar, det är allt som är kvar av mitt högstadieliv. Ja, det här är ännu ett såndärnt om gammalt och nytt och sorg och lättnad och ni kanske inte bryr er eller orkar läsa men fuck u this is my blogg lol swag. Håll dig till saken tack. 
Jag kommer ihåg morgonen jag skulle stiga in i de läskiga och krångliga koridorsystemet i högga. Först var jag lugn som en filbunke och fierce och confident och allt vad det heter men sen höll jag på och sket ner mig när jag och Maja skulle öppna dörren för att kliva in och försöka hitta vår plats i tillvaron. Haha så små kan man tycka, men ändå ack va stor man kände sig. Man va ju inget litet lågstadiebarn längre. Niorna bitchblickade och var helt onåbart mycket större och mer maktfulla. Nu har det gått tre år och jag är en sån nia som snart ska stå och få mitt avgångsbetyg av vår kompis rektorn och skaka hand och allt vad det heter. Le och sjunga och va så jäkla powerful, kung liksom. Och sen kommer en sommar svischa förbi och mitt i allt är man dendär lilla sjuan igen, nervös och förvirrad (lusses korridorer är fan hundra gånger mer komplicerade än öhs två raka). Trots att det känns lite läskig och crazy är jag helt säker på att även det kommer fixa sig. Kommer nog inte ens hinna blinka före man ska börja välja vilka tårtsmaker man ska ha på studentpartyt. Tack och godmorgon 
Tillägnat favorit limpan

En bloggläsare (hahaha nu låter jag som värsta bloggaren) var trött på att de min förra rubrik och jag känner så igen det. När man går in på någons blogg som inte bloggat på 10000000 år och man bara ser rubriken och besvikelsen sköljer över en som havet sköljer över berget under en höststorm. 
Annars då? Räknar sekunderna tills man får ta steget av de spygröna golven i ÖHS och ut i livet. Men på samma gång, de spygröna golven är trygga och man vet liksom var man har dom. Wow jag är så unik, såhär känner inte alls varje ungdom som ska börja gymnasiet..
Dessa sista veckor har jag mest glidit runt, kollat lite fotboll, picknickat, solat, myst. I skolan fördriver man bara timmar, vi gör inget vettigt alls. 
Idag ska vi fira papi som fyllde år i torsdags, one fat grattis till dig ♡ Så mycket mer hade jag inte att säga, ville bara hjälpa en vän i nöd, eller jo, va i Turkiet en vecka med laget, fast tror knappast det va nån som missade det pga socialamedierspam ;)
RSS 2.0